Does Section 504 cover our practice?
Yes, if your practice takes Medicare, Medicaid, CHIP or other HHS money. Medicare Part B payments alone count. A practice that takes only commercial insurance or cash is outside Section 504 but still covered by ADA Title III. Source: HHS final rule.